Buffet & Diner
Overzicht van de diner mogelijkheden tijdens onze vaartochten
Alle buffetten kosten € 24,50 pp (incl. BTW) Eenmalige leveringskosten € 30,- Of ophalen tijdens de vaart!
Barbecue
Lekker BBQ-en aan boord! Dit kan ook bij slecht weer; dan maken we een stop bij restaurant Lizboa, waar onder een afdak gebarbecued wordt.
Meer menu info
Wereld Tafel
Onze topper! Een samenstelling van gerechten die kunnen variëren, afhankelijk van zaken als de stemming van onze meesterkok, het weer en het dagverse aanbod.
Meer menu info
Mediterraanse Tafel
Een uitgebreide en heerlijke combinatie van gerechten uit landen rond de Middellandse Zee.
Meer menu info
Aziatische Tafel
Een samenstelling van Aziatische gerechten
Meer menu info
3- 4- of meergangen Diner
In overleg met onze meesterkok kunnen wij voor u een programma samenstellen dat uit meerdere gangen bestaat.
De kok vaart mee! Prijs op aanvraag.
Barbecue Tafel
- Koude gerechten
- Warme gerechten
- Diverse broden met tapenades en smeersels
- Amerikaanse koolsalade
- Aardappelsalade met appel, augurk en kappertjes
- Mexicaanse maïs en bonen salade met avocado en koriander
- Diverse sauzen: knoflook, saté, stroganoff, pesto, en pittige verse pepers
- Maïskolf met crème fraiche
- Gepofte aardappel met kruidenmayo
- Gemarineerde lamsbout
- Speenvarkenfende
- Entrecôte
- Saté (kip)
- Gamba’s
- Zalmmootje
terug naar boven
Wereld Tafel
- Koude gerechten
- Warme gerechten
- Diverse broden met tapenades en smeersels
- Salade Nicoise met boontjes en basilicum
- Gemarineerde schapenkaas met artisjok en aubergine
- Mozzarella met saffraan en cherrytomaatjes
- "Vitello tonnato," kalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes
- Gerookte kip met mango en sugar snaps
- Cesar salad, met ansjovis, parmezaan en croûtons
- Komkommersalade met chili en citroen
- Tomaten/avocadosalade met Marokkaanse kruiden
- Couscous met rozijnen en kaneel
- Pittige gemarineerde olijven
- Greenshell mosselen met tomaat en bleekselderij
- Gebakken garnalen met oestersaus en Chinese kool
- Kip/kerriesalade met paprika en rode ui
- Oosterse groenten met kokos en petehbonen
- Thaise kip met paksoi en taugé
- "Ossobucco," kalfsschenkel met saffraan en tomaat
- "Beef teriyaki," rundvlees met teriyakisaus en bamboeshoots
- Visstoofschotel met venkel en bospeen
- Ratatouille met kikkererwten en koriander
terug naar boven
Mediterraanse Tafel
- Koude gerechten
- Warme gerechten
- Diverse broden met tapenades en smeersels
- Mozzarella, pesto en pomodoritomaten
- Fétasalade met ingelegde pepers en kapperappels
- Bulgur met tomaat, lenteui, koriander en mint
- In knoflook en pepers gemarineerde olijven
- "Zaziki," komkommersalade met yoghurt en knoflook
- Artisjokkensalade met zoete aardappel en zongedroogde tomaat
- Rucolasalade met pijnboompitjes en parmezaanse kaas
- "Humus," kikkererwtenpuree met sesam
- Tonijnsalade met ansjovis en haricots verts
- Inktvisringen met knoflook en verse doperwten
- "Boquerones," ingelegde ansjovisjes
- Gamba’s piri piri
- Paella met schaal en schelpdieren
- "Merquez," pittige lamsworstjes met pepers en knoflook
- Tajine van lamsvlees met kaneel en abrikozen
- Ratatouille met olifantsbonen
- Lasagne naar keus(Vis,vlees of vegetarisch)
- Rozeval aardappels uit de oven in olijfolie, met knoflook en rozemarijn
terug naar boven
Aziatische Tafel
- Koude gerechten
- Warme gerechten
- Sushi met zalm en tonijn, met soja en wasabi
- Noedelsalade met wakame (zeewier) en sesam
- "Telor," pittige eieren in kerriesaus
- "Gobi musalam," Indiase aardappel-bloemkool schotel
- "Raita," komkommersalade op Indiase wijze
- Mini loempiaatjes met pittige groentenvulling
- Gefrituurde garnalentoast
- Mini bapao met kip
- "Dim Sum," gestoomde en gefrituurde pasteitjes
- Tempura met groenten
- Tandoori kip
- Foe Yong Hay, eiergerecht met groenten
- Yakitori, Japanse kipsaté
- "Daging rendang," pittig rundvlees met kokos en djeroek purut
- "Sajur Lodeh"
- "Ayam bali," gemarineerde kipfilet in licht zoete ketjap
- Basmatirijst
terug naar boven